webshop studio mama flow

Yoga
Massage
Coaching
Cursus
Cadeaubon

Zwangerschapsyoga Proefles

Door middel van deze proefles kan je ontdekken of de Zwangerschapsyoga van Studio Mama Flow bij je past. In deze lessen gaat het om de combinatie van fysiek lekker rekken en strekken, ontspannen, bewust te worden van je kindje in je buik en de rechten die je als zwangere tijdens je zwangerschap en bevalling in eigen hand kunt houden. Als je verder wilt gaan met de Zwangerschapsyoga dan kan je kiezen tussen een 5-rittenkaart of een 10-rittenkaart, deze kan je gebruiken tot zelfs na je bevalling. De lessen gaan door in Flow Plaza. Vergeet niet om je aan te melden in het rooster!

10.00

View

Zwangerschapsyoga Losse Les

Een losse les is ideaal als je niet elke week naar de yogalessen kan komen maar toch de nood hebt om soms eens even te komen ontspannen op een yogamatje bij Studio Mama Flow! Hou er wel rekening mee dat de vaste mensen in de les voorrang hebben op een plaatsje en je eerst moet kijken in het rooster of er plaats is, je kan jezelf ook op de wachtlijst zetten. Hiervan krijg je dan uiterlijk 2,5 uur voor les een bericht over. Vergeet niet om je aan te melden in het rooster!

17.00

View

Zwangerschapsyoga 5-rittenkaart

Deze 5-rittenkaart kan in 3 maanden op weekdagen (ma-vr) worden gebruikt. De lessen worden gevolgd tot de uitgerekende datum bevalling, als je na je bevalling nog ritten over hebt dan kan je die gebruiken bij de mamayoga (babymassage & basic). In geval van een blessure of medische indicatie kan in overleg met de docent de rittenkaart voor bepaalde tijd stopgezet worden. Je kiest voor een vaste les zodat je je niet wekelijks hoeft aan te aanmelden voor de les. Ben je eens verhinderd? Je kunt je tot 2,5 uur voor aanvang van de les afmelden en een andere les/ tijdstip kiezen mits er plaats is. Je kan je dan ook op de wachtlijst plaatsen. Vergeet niet om je aan te melden in het rooster!

75.00

View

Zwangerschapsyoga 10-rittenkaart

Deze 10-rittenkaart kan in 6 maanden op weekdagen (ma-vr) worden gebruikt. De lessen worden gevolgd tot de uitgerekende datum bevalling, als je na je bevalling nog ritten over hebt dan kan je die gebruiken bij de mamayoga (babymassage & basic). In geval van een blessure of medische indicatie kan in overleg met de docent de rittenkaart voor bepaalde tijd stopgezet worden. Je kiest voor een vaste les zodat je je niet wekelijks hoeft aan te aanmelden voor de les. Ben je eens verhinderd? Je kunt je tot 2,5 uur voor aanvang van de les afmelden en een andere les/ tijdstip kiezen mits er plaats is. Je kan je dan ook op de wachtlijst plaatsen. Vergeet niet om je aan te melden in het rooster!

135.00

View

Yoga Proefles

Door middel van deze proefles kan je ontdekken welke yogastijl van Studio Mama Flow het meeste bij je past. In onze lessen gaat het om de combinatie van fysiek lekker rekken en strekken, ontspannen en bewust te worden van je lichaam en je hoofd. Deze proefles is geldig voor de mama yoga (met babymassage/basic/strong), flow&stress relief, well woman yoga en fusion hormoonyoga-lessen op weekdagen (ma-vr). Als je verder wilt gaan met de yogalessen dan kan je kiezen tussen een 5-rittenkaart of een 10-rittenkaart. Vergeet niet om je aan te melden in het rooster!

10.00

View

Yoga Losse Les

Een losse les is ideaal als je niet elke week naar de yogalessen kan komen maar toch de nood hebt om soms eens even te komen ontspannen op een yogamatje bij Studio Mama Flow! Deze losse les is geldig voor de mama yoga (met babymassage/basic/strong), flow&stress relief, well woman yoga en fusion hormoonyoga-lessen op weekdagen (ma-vr). Hou er wel rekening mee dat de vaste mensen in de les voorrang hebben op een plaatsje en je eerst moet kijken in de kalender of er plaats is, je kan jezelf ook op de wachtlijst zetten. Hiervan krijg je dan uiterlijk 2,5 uur voor les een bericht over. Vergeet niet om je aan te melden in het rooster!

17.00

View

Yoga 5-rittenkaart

Deze 5 rittenkaart kan in 3 maanden op weekdagen (ma-vr) worden gebruikt. De yogaflow rittenkaart is geldig voor de mama yoga (met babymassage/core), flow/stress relief, well woman yoga en fusion hormoonyoga-lessen. Uitzondering zijn workshops hiervoor geld een apart tarief. In geval van een blessure of medische indicatie kan in overleg met de docent de rittenkaart voor bepaalde tijd stopgezet worden. Je kan eventueel kiezen voor een vaste les zodat je je niet wekelijks hoeft aan te aanmelden voor de les (graag mailen dan). Ben je verhinderd? je kunt je tot 2 uur voor aanvang van de les afmelden en een andere les/ tijdstip kiezen mits er plaats is en anders kan je je op de wachtlijst zetten.

75.00

View

Yoga 10-rittenkaart

Deze 10 rittenkaart kan in 6 maanden op weekdagen (ma-vr) worden gebruikt. De yogaflow rittenkaart is geldig voor de mama yoga (met babymassage/core), flow/stress relief, well woman yoga en fusion hormoonyoga-lessen. Uitzondering zijn workshops hiervoor geld een apart tarief. In geval van een blessure of medische indicatie kan in overleg met de docent de rittenkaart voor bepaalde tijd stopgezet worden. Je kan eventueel kiezen voor een vaste les zodat je je niet wekelijks hoeft aan te aanmelden voor de les (graag mailen dan). Ben je verhinderd? je kunt je tot 2 uur voor aanvang van de les afmelden en een andere les/ tijdstip kiezen mits er plaats is en anders kan je je op de wachtlijst zetten.

135.00

View

Ouder & Kind Yoga (1volw/1kind)

Bij Studio Mama Flow bieden we naast onze wekelijkse yogalessen voor moeders ook super leuke Ouder & kind Workshops aan in het weekend! Een moment van échte quality time met je kind voor jullie beiden waarbij je beweegt, plezier maakt en vooral geniet van het samenzijn met elkaar. Papa, oma of tante is ook welkom om te komen met je kindje. Uit de volgende Ouder & Kind Workshops kan je kiezen: Baby Yoga | Dreumes Yoga met muziek | Peuter Wobbelyoga | Kleuter Wobbelyoga. Kijk eerst via het rooster welke les het beste bij je kindje past. Vergeet dan niet om je na je betaling aan te melden via het rooster in je virtuagym account. Twijfel je tussen 2 groepen? Neem dan gerust contact op met ons en dan helpen we je graag verder. De Ouder & kind yoga workshops vinden plaats in Flow Plaza.

17.00

View

Ouder & Kind Yoga (1volw/2kinderen)

Bij Studio Mama Flow bieden we naast onze wekelijkse yogalessen voor moeders ook super leuke Ouder & kind Workshops aan in het weekend! Een moment van échte quality time met je kind voor jullie beiden waarbij je beweegt, plezier maakt en vooral geniet van het samenzijn met elkaar. Papa, oma of tante is ook welkom om te komen met je kindje. Uit de volgende Ouder & Kind Workshops kan je kiezen: Baby Yoga | Dreumes Yoga met muziek | Peuter Wobbelyoga | Kleuter Wobbelyoga. Kijk eerst via het rooster welke les het beste bij je kindje past. Vergeet dan niet om je na je betaling aan te melden via het rooster in je Virtuagym account. Twijfel je tussen 2 groepen? Neem dan gerust contact op met ons en dan helpen we je graag verder. De Ouder & kind yoga workshops vinden plaats in Flow Plaza.

27.00

View

Happy Friday

Regelmatig staat de vrijdagavond van Studio Mama Flow in het teken van een Happy Friday Special! Op deze avond worden gastdocenten of sprekers uitgenodigd om een bijzondere les te geven of een bijeenkomst voor te zitten. De invulling van deze avonden zijn uiteenlopend, waarbij je bijvoorbeeld kunt denken aan: restorative yoga, klankschaal yoga, een vrouwencirkel. Ook kun je bijvoorbeeld een lezing bijwonen over opvoeding, hormonen, voeding... Kortom er staat een heel aanbod van lessen klaar! De workshops of lezingen zullen gegeven worden door verschillende gastdocenten in Flowplaza. Kijk in het rooster wat er op de planning staat! Elke workshop duurt 2 uur en er staat thee en wat lekker voor je klaar, kortom de ideale manier om fijn je werkweek mee af te sluiten. Vergeet niet om je aan te melden in het rooster!

25.00

View

Ontspanningsmassage (1 uur)

Wij bieden bij Studio Mama Flow massages aan om je te helpen ontspannen en je lichaam en geest weer in balans te brengen, zodat je weer bewuster je eigen lichaam voelt. We doen dat met aandacht, luisterend naar jouw lichaam als rustpunt in jouw drukke leven. Ik hoor dus graag waar je tegen aan loopt en of je klachten hebt of gewoon even tot rust wilt komen. Door mijn verschillende opleidingen zijn mijn massages een mix geworden van verschillende stijlen zoals Shiatsu, Sportmassage, Ontspanningsmassage, Cranio Sacraal en Chi Nei Tsang. Deze massage is voor vrouwen en mannen en gaat door in Flow Plaza.

65.00

View

Ontspanningsmassage (1,5 uur)

Wij bieden bij Studio Mama Flow massages aan om je te helpen ontspannen en je lichaam en geest weer in balans te brengen, zodat je weer bewuster je eigen lichaam voelt. We doen dat met aandacht, luisterend naar jouw lichaam als rustpunt in jouw drukke leven. Ik hoor dus graag waar je tegen aan loopt en of je klachten hebt of gewoon even tot rust wilt komen. Door mijn verschillende opleidingen zijn mijn massages een mix geworden van verschillende stijlen zoals Shiatsu, Sportmassage, Ontspanningsmassage, Cranio Sacraal en Chi Nei Tsang. Deze massage is voor vrouwen en mannen en gaat door in Flow Plaza.

90.00

View

Zwangerschapsmassage (1 uur)

Bij de Zwangerschapsmassage van Studio Mama Flow laten we jullie de massage ervaren op een speciaal kussen met een buik uitsparing zodat je nog eens heerlijk op je buik kan ontspannen van een heerlijke rugmassage! Door de lange ervaring die Larissa heeft met zwangeren weet zij als geen ander welke punten/gebieden gemasseerd moeten worden zodat je weer vitaler en met minder klachten de deur uitgaat. Wij bieden bij Studio Mama Flow massages aan om je te helpen ontspannen en je lichaam en geest weer in balans te brengen, zodat je weer bewuster je eigen lichaam voelt. We doen dat met aandacht, luisterend naar jouw lichaam als rustpunt in jouw drukke leven. Ik hoor dus graag waar je tegen aan loopt en of je klachten hebt of gewoon even tot rust wilt komen. De zwangerschapsmassage is geschikt voor iedere fase van de zwangerschap en vinden plaats in Flowplaza.

65.00

View

Stuitsessie (1 uur)

Bij een stuitbehandeling geef ik jouw (en je partner) een aantal oefeningen waarmee we meer ruimte kunnen creëren bij je baarmoeder en de spieren en ligamenten er rondom heen helpen te ontspannen, om op die manier je kindje de ruimte te geven om te draaien. Naast de oefeningen gaan we (optioneel) ook aan de slag met moxa staafje om je kleine teen mee te verwarmen, ook dit helpt mee om je kindje een zetje te geven. Door deze oefeningen en moxa zorg je er tevens voor dat je buik meer kan ontspannen tijdens een versiepoging om je kindje te draaien.

70.00

View

Welkom baby massage of Gebroken Vliezen Zonder Weeën Massage (FlowPlaza)

Zijn je vliezen gebroken en heb je nog geen weeën of ben je bijna 41/42 weken en zit de baby nog lekker bij jouw in je buik? Dan kan ik bij deze massage specifieke drukpunten masseren en doen we samen ook nog bepaalde oefeningen (o.a. met de rebozo) die er mede voor kunnen zorgen dat je kindje kan indalen om al die hormonen aan te maken die de bevalling hopelijk laat starten. Vooral de ontspanning die deze massage teweeg brengt is het belangrijkste! Wij bieden bij Studio Mama Flow massages aan om je te helpen ontspannen en je lichaam en geest weer in balans te brengen, zodat je weer bewuster je eigen lichaam voelt. We doen dat met aandacht, luisterend naar jouw lichaam. Deze massage gaat door in Flowplaza.

70.00

View

Welkom baby massage / Gebroken Vliezen Zonder Weeën Massage (thuis of in het ziekenhuis)

Zijn je vliezen gebroken en heb je nog geen weeën of ben je bijna 41/42 weken en zit de baby nog lekker bij jouw in je buik? Dan kan ik bij deze massage specifieke drukpunten masseren en doen we samen ook nog bepaalde oefeningen (o.a. met de rebozo) die er mede voor kunnen zorgen dat je kindje kan indalen om al die hormonen aan te maken die de bevalling hopelijk laat starten. Vooral de ontspanning die deze massage teweeg brengt is het belangrijkste! Wij bieden bij Studio Mama Flow massages aan om je te helpen ontspannen en je lichaam en geest weer in balans te brengen, zodat je weer bewuster je eigen lichaam voelt. We doen dat met aandacht, luisterend naar jouw lichaam. Ik kom voor deze massage bij je thuis langs met mijn eigen massagetafel of in het ziekenhuis.

90.00

View

Kraammassage (kruidenvoetenbad +1 uur)

Je kindje is er! En wat heb jij hard gewerkt lieve vrouw, na 9 maanden en op het einde nog even een marathon erachteraan ben je wel even toe aan een welverdiende massage. Bij een kraammassage kom ik bij je thuis met mijn massagetafel en speciale kussens zodat je even helemaal nergens aan hoeft te denken. Deze massage zorgt ervoor dat je wat kan bijkomen van de bevalling zodat je nadien heerlijk kan (bij)slapen! Wij bieden bij Studio Mama Flow massages aan om je te helpen ontspannen en je lichaam en geest weer in balans te brengen, zodat je weer bewuster je eigen lichaam voelt. We doen dat met aandacht, luisterend naar jouw lichaam als rustpunt in jouw drukke leven. Ik hoor dus graag waar je tegen aan loopt en of je klachten hebt of gewoon even tot rust wilt komen. Door mijn verschillende opleidingen zijn mijn massages een mix geworden van verschillende stijlen zoals Shiatsu, Sportmassage, Ontspanningsmassage, Cranio Sacraal en Chi Nei Tsang. Bij de zwangerschapsmassage heb ik mij o...

100.00

View

Sluitingsritueel

Er is een kindje geboren! Daarmee sluit je een tijdperk van zwanger zijn af en open je jezelf voor de rol van mama voor dit (nieuwe) kindje. Het is zo een speciale periode vol met schommelende hormonen en daarom is het zo belangrijk om moeders daar goed bij te ondersteunen. Bij een Sluitingsritueel kom ik bij je thuis met mijn massagetafel en speciale kussens zodat je even helemaal nergens aan hoeft te denken. Je ontvangt dan een combinatie van een Kraammassage en Rebozosluiting. Dit Sluitingsritueel zorgt ervoor dat de moeder wat kan bijkomen van de bevalling zodat ze nadien heerlijk kan (bij)slapen. Maar wat deze behandeling zo bijzonder maakt is dat je de tijd neemt om je lichaam te sluiten na je zwangerschap, bevalling en de kraamperiode die ook soms best heftig kan zijn. Dan is het belangrijk om weer wat meer in contact te komen met jouw eigen lichaam, opnieuw te aarde.

160.00

View

Sluitingsritueel + belly binding

Er is een kindje geboren! Daarmee sluit je een tijdperk van zwanger zijn af en open je jezelf voor de rol van mama voor dit (nieuwe) kindje. Het is zo een speciale periode vol met schommelende hormonen en daarom is het zo belangrijk om moeders daar goed bij te ondersteunen. Bij een Sluitingsritueel kom ik bij je thuis met mijn massagetafel en speciale kussens zodat je even helemaal nergens aan hoeft te denken. Je ontvangt dan een combinatie van een Kraammassage met voetenbadje, Rebozosluiting en Belly binding. Dit Sluitingsritueel zorgt ervoor dat de moeder wat kan bijkomen van de bevalling zodat ze nadien heerlijk kan (bij)slapen. Maar wat deze behandeling zo bijzonder maakt is dat je de tijd neemt om je lichaam te sluiten na je zwangerschap, bevalling en de kraamperiode die ook soms best heftig kan zijn. Dan is het belangrijk om weer wat meer in contact te komen met jouw eigen lichaam, opnieuw te aarde.

200.00

View

Massage op locatie (1 uur)

Meestal worden de massages in flowplaza gegeven, maar bij speciale klachten of ziekte kom ik graag langs bij je thuis! Ik neem mijn massagetafel en kussens mee en tover dan je woonkamer of slaapkamer om tot een massagesalon voor 1 uur, we kijken dan samen naar welke massage op dat moment hte beste bij je past.

85.00

View

Massage op locatie (1,5 uur)

Studio Mama Flow heeft verschillende massage waaronder een Ontspanningsmassage. Bij deze massage kom ik bij je thuis en kijk ik wat jouw lichaam nodig heeft om te ontspannen, soms door shiatsu drukpunten te gebruiken of wat meer met zachter technieken, kortom een massage op maat! Deze massage is voor vrouwen en mannen. Wij bieden bij Studio Mama Flow massages aan om je te helpen ontspannen en je lichaam en geest weer in balans te brengen, zodat je weer bewuster je eigen lichaam voelt. We doen dat met aandacht, luisterend naar jouw lichaam als rustpunt in jouw drukke leven. Ik hoor dus graag waar je tegen aan loopt en of je klachten hebt of gewoon even tot rust wilt komen. Ik neem mijn eigen massagetafel mee.

110.00

View

Massage 5-rittenkaart

Als je het jezelf gunt om op regelmatige basis te komen, wat zeker een aanrader is als maandelijkse lichaamsonderhoud dan is het handiger om een 5- of 10-rittenkaart te kopen voor de massage. Je kan je massage dan inplannen door een mail te sturen met je voorkeur data naar info@studiomamaflow.nl. Studio Mama Flow heeft verschillende massages waaronder een Ontspanningsmassage. Bij deze massage kijk ik wat jouw lichaam nodig heeft om te ontspannen, soms door shiatsu drukpunten te gebruiken of wat meer met zachter technieken, kortom een massage op maat! De massages zijn zowel voor vrouwen als mannen. Ik zie je graag bij mij op de massagetafel!* *De rittenkaarten zijn enkel te gebruiken voor een massage in flowplaza.

310.00

View

Massage 10-rittenkaart

Als je het jezelf gunt om op regelmatige basis te komen, wat zeker een aanrader is als maandelijkse lichaamsonderhoud dan is het handiger om een 5- of 10-rittenkaart te kopen voor de massage. Je kan je massage dan inplannen door een mail te sturen met je voorkeur data naar info@studiomamaflow.nl. Studio Mama Flow heeft verschillende massages waaronder een Ontspanningsmassage. Bij deze massage kijk ik wat jouw lichaam nodig heeft om te ontspannen, soms door shiatsu drukpunten te gebruiken of wat meer met zachter technieken, kortom een massage op maat! De massages zijn zowel voor vrouwen als mannen. Ik zie je graag bij mij op de massagetafel!* *De rittenkaarten zijn enkel te gebruiken voor een massage in flowplaza.

620.00

View

Coachingsgesprek rondom de zwangerschap/bevalling

Soms loop je tijdens je zwangerschap tegen bepaalde zaken aan en daar bovenop nog eens al je gierende hormonen... Dan kan het heel fijn zijn om tijdens een coachingsgesprek wat meer overzicht te krijgen over je gedachten en emoties. Ook traumaverwerking van je eerdere bevalling/miskraam is belangrijk om een plaats te geven om verder te kunnen gaan en weer te kunnen genieten van je zwangerschap, vol vertrouwen! Als Doula kijk ik ook graag met je mee naar je wensen en rechten van je bevalling. Mocht je na je bevalling ook nog behoefte hebben aan een luisterend oor dan ben ik er ook voor je. Want gedachten en emoties die stagneren zorgen er ook voor dat je niet verder door kan gaan met genieten. Gun jezelf de ruimte en vrijheid. De gesprekken gaan door in flowplaza.

65.00

View

Hormoonconsult

Hormonen, we kennen ze vaak in de vorm van onhandige kwaaltjes, pijn tijdens de menstruatie, moeilijk zwanger kunnen worden of klachten tijdens de peri-menopauze of menopauze. maar als we het nu eens omdraaien en ik je leer hoe je met je hormonen weer in balans kan komen door een juist leefstijl, voedingsadvies en suppletie en uiteraard de juiste beweging. je krijgt van mij een vragenlijst toegestuurd, zodra ik deze ingevuld van je terug gestuurd krijg ga ik aan de slag met mijn analyse en plannen we samen een afspraak in. Happy hormones, happy life!

85.00

View

Vervolg Hormoonconsult

het is fijn om na een paar weken na je 1ste hormoonconsult te kijken wat je verbeteringspunten zijn en ook waar je nog tegen aanloopt. Samen maken we dan weer een aangepast stappenplan voor een nog betere hormoonbalans tot wanneer jij prettig in je vel zit!

65.00

View

Partnerworkshop (1 les in flowplaza)

Bij Mamaflow bieden we 1 keer per maand een partnerworkshop aan in Flowplaza.. Jullie krijgen ook een hand-out met alle oefeningen/theorie. Heb je al een kindje(s) en kan je wel wat opfrissing gebruiken dan is deze workshop zeker een goed om te herhalen. Als Team beval je beter! In deze workshop gaan we rebozotechnieken (sjaal) uitproberen in verschillende houdingen waarmee de vrouw zich kan ontspannen en je kindje de beste positie kan laten innemen in je buik. Zowel bruikbaar tijdens de zwangerschap als tijdens de bevalling. Ook gaan we kijken hoe jullie weten wanneer de bevalling is gestart en jullie helpen met massagetechnieken om de ontsluitingsweeën op te vangen, keuze van bevalhoudingen en andemhalingstechnieken. (geen zorgen we gaan niet puffen!) Door mijn ervaring als Doula kan ik jullie echt bruikbare tools en up to date info meegeven zodat je zoveel mogelijk voorbereid en in vertrouwen je ki...

50.00

View

Privé Partnerworkshop (Flowplaza of online)

Als je partner echt niet mee wil komen naar een 'pufcursus' dan kan je hem/haar misschien wel overhalen om een Privé Partnerworkshop te volgen! Alles voor jullie baby. Belangrijk: we gaan NIET puffen maar jullie wel leren om samen een voorbereid team te zijn dat vol vertrouwen de bevalling in gaat. Aan de hand van jullie vragen en voorgeschiedenis krijg je een partnerworkshop op maat in Flowplaza. ( De workshop duurt 1,5 uur). Bij de Privé Partner workshop combineren we theorie en praktijk oefeningen met de bal en rebozo (sjaal).

85.00

View

Privé Partnerworkshop (bij je thuis)

Als je partner echt niet mee wil komen naar een 'pufcursus' dan kan je hem/haar misschien wel overhalen om een Privé Partnerworkshop te volgen! Alles voor jullie baby :-) Belangrijk: we gaan NIET puffen maar jullie wel leren om samen een voorbereid team te zijn dat vol vertrouwen de bevalling in gaat. Aan de hand van jullie vragen en voorgeschiedenis krijg je een partnerworkshop op maat in bij je thuis.( De workshop duurt 1,5 uur. Bij de Privé Partner workshop combineren we theorie en praktijk oefeningen met de bal en rebozo (sjaal).

100.00

View

Geniet van je Kraamtijd!

In deze Kraamtijd Workshop bereiden we samen je eerste week na de bevalling voor! Want hoeveel komt er zo'n eerste week op je af! Ik geef je informatie over kruiden, voeding en oefeningen mee specifiek voor in je kraamtijd. Ook is het fijn om te weten dat je niet de enige bent die soms op een rollercoaster zal zitten met gierende hormonen en een huilende baby aan je borst. Ook hiervoor geef ik je tools om mee om te gaan. Herhaal dan vooral: het is een fase, het is een fase...Voorbereiding voor je bevalling is heel normaal, maar je kraamtijd is nog een beetje een grijze zone in onze maatschappij. Daar gaan we verandering in brengen! Kom samen met andere zwangeren naar onze workshop in flowplaza zodat je vol vertrouwen ook je kraamperiode in kan gaan. Je krijgt hiervan een hand out zodat je partner thuis deze ook kan lezen!

50.00

View

Online Mamayoga en babymassage cursus

In 3 lessen leer je de belangrijkste babymassage technieken om ervoor te zorgen dat je baby minder last heeft van krampjes of bij onrust, ook zorgen we ervoor in deze lessen dat jij als hard werkende mama met bepaalde yoga oefeningen kan ontspannen. Na aankoop krijg je via de mail de inlogcodes voor de lessen zodat je de lessen op je eigen moment kan volgen.

45.00

View

CURSUS Babymassage en Mamayoga

Deze cursus bestaat uit 4 lessen voor moeder & kind (vanaf 4 weken tot 4 maanden) Ben je er ook klaar mee om alleen thuis te zijn met je kindje en heb je zin om met een kleine groep andere moeders en baby's samen te komen en te genieten van quality time met jullie kindjes? (max. 8 moeders) Dan ben je welkom samen met je baby om mee te doen met de 4-delige reeks waarbij we jullie kennis laten maken met o.a babymassage in combinatie met de tummy tub, baby voetreflexologie en mama & baby yoga. Je krijgt les van ervaren docenten elk gespecialiseerd in hun vakgebied en zij brengen dan ook vol passie al hun tips en trucs graag aan jullie over zodat jij nadien ook nog thuis kan genieten van een ontspannen baby doordat we ook voor een ontspannen mama zorgen in de les! win-win situatie :-)

60.00

View

Draagdoekconsult (in Flow Plaza)

Graag spreek ik met af in Flowplaza voor een draagdoekconsult van 1.5 uur waarbij we samen aan de slag gaan om een knoopwijze naar keuze aan te leren, eerst met een speciale draagpop en nadien met je kindje. Zodat je op deze manier ook je handen vrij hebt als je kindje wat hangerig is maar jij toch ook boodschappen moet doen. En vooral is het enorm genieten van zo een klein hummeltje op je buik! Als ervaren draagdoekconsulente en moeder van 3 kinderen die in de doek en draagzak zijn opgegroeid deel ik graag mijn ervaring en draagplezier met jullie. Voor een kindje is het heel belangrijk om lekker bij je op de borst gedragen te worden voor jullie hechting samen maar ook om tot rust te komen bij krampjes en sprongetjes. Bij meerdere kinderen is de doek/draagzak een onmisbaar item om naast je baby die het liefste als een aapje op je kleeft ook nog 2 handen vrij te hebben voor je oudere kind(eren). Ik heb doeken om uit te proberen en eventueel te lenen.

65.00

View

Opfris draagdoekconsult

Je bent welkom voor een kort draagconsult van ongeveer 40 minuten in Flowplaza waarbij we samen aan de slag gaan met jouw vragen zodat je weer Heb je al ervaring met dragen maar mis je net weer even de extra aandachtspuntjes en zekerheid om te knopen? Of heb je al ervaring met een rekbare doek maar zou je graag willen dragen met de geweven doek of ringsling? Dan ben je welkom voor een kort draagconsult waarbij we samen aan de slag gaan met jouw vragen zodat je weer vol vertrouwen daarna je kindje bij je kan dragen in de doek. Een opfrisconsult duurt ongeveer 40 min. Je kan een doek van mij gebruiken tijdens het consult met de mogelijkheid om deze nog 2 weken te lenen nadien. De hand-out van de knoopwijze ontvang je na het consult per per e-mail gemaild zodat je deze stap voor stap thuis kunt oefenen. Dit draagconsult wordt gegeven in Flow Plaza.

45.00

View

Draagdoekconsult (bij je thuis)

Graag kom ik bij je thuis voor een draagdoekconsult van 1.5 uur waarbij we samen aan de slag gaan om een knoopwijze naar keuze aan te leren, eerst met een speciale draagpop en nadien met je kindje. Zodat je op deze manier ook je handen vrij hebt als je kindje wat hangerig is maar jij toch ook boodschappen moet doen. En vooral is het enorm genieten van zo een klein hummeltje op je buik! Als ervaren draagdoekconsulente en moeder van 3 kinderen die in de doek en draagzak opgegroeid zijn deel ik graag mijn ervaring en draagplezier met jullie. Voor een kindje is het zo belangrijk om lekker bij je op de borst gedragen te worden voor jullie hechting samen maar ook om tot rust te komen bij krampjes en sprongetjes. Bij meerdere kinderen is de doek/draagzak een onmisbaar item om naast je baby die het liefste als een aapje op je kleeft ook nog 2 handen vrij te hebben voor je oudere kind(eren). Ik neem doeken mee zodat je deze kan uitproberen en eventueel lenen.

75.00

View

Fertiliteitsyoga workshop

Als je merkt dat het zwanger worden langer duurt dan je had gehoopt, dan kan dat best een impact hebben op je gemoedstoestand en je vertrouwen in je lichaam. Tijdens de workshop bij Mamaflow krijg je de kans om weer op te laden, vertrouwen te krijgen, je verhaal met andere vrouwen te delen die in dezelfde situatie zitten en krijg je tips die je mee kunt nemen in je dagelijks leven. In deze workshop word je als eerste bewust gemaakt van je vrouwelijke lichaam, door een reeks yogaoefeningen (Fusion Hormoonyoga) waarbij we ons lichaam zowel openen als activeren en door ontspanningsoefeningen (Well Woman Yoga) om uit je drukke hoofd te komen en meer in je buik. Ook krijg je aanvullend voedingsadvies en massage-oefeningen om zo de best mogelijke omstandigheden te creëren om je kindje in te laten groeien. Al de informatie hierover krijg je mee op papier zodat je er ook thuis verder mee aan de slag kan gaan!

75.00

View

3-weekse workshop Fusion Hormoonyoga

We bieden een paar keer per jaar een 3 weekse workshop aan bestaat uit 3 sessies van 3 uur. De eerste 2 sessies bestaan uit het aanleren van de yogareeks en de laatste sessie uit een yoga en voedingsgedeelte. Na deze workshop kan je dan aan de slag om de yogaserie zelf thuis uit te voeren en je voeding aan te passen aan jouw lichaam en cyclus door middel van een syllabus die je zal meekrijgen. Door de workshop krijg je meer inzicht over al je hormonen en gaan we aan de slag met yoga oefeningen met een energieke buikademhaling die ervoor zorgt dat de (juiste)hormonen weer meer geactiveerd worden en gebalanceerd.

149.00

View

Cadeaubon Zwangerschapsmassage (1 uur)

Zwangeren hebben best wel wat te verduren, soms door klachten, stress op het werk of door slaaptekort. Je maakt jezelf favoriet door je vrouw, nichtje of zus te verrassen met een Cadeaubon Zwangerschapsmassage! Geheel op maat krijgt ze dan een zwangerschapsmassage in Flowplaza op een speciaal kussen met buikuitsparing waar ze heerlijk kan ontspannen. De cadeau bon is een half jaar geldig en te gebruiken in flowplaza. Stuur je ons nog een mailtje (info@studiomamaflow.nl) waarbij staat voor wie en van wie erop de cadeaubon moet komen staan.

65.00

View

Cadeaubon Zwangerschapsmassage op locatie (1 uur)

Zwangeren hebben best wel wat te verduren, soms door klachten, stress op het werk of door slaaptekort. Je maakt jezelf favoriet door je vrouw, nichtje of zus te verrassen met een Cadeaubon Zwangerschapsmassage! Geheel op maat krijgt ze dan een zwangerschapsmassage thuis op een speciaal kussen met buikuitsparing waar ze heerlijk kan ontspannen. Ik neem mijn massagetafel dan mee. De cadeau bon is een half jaar geldig en te gebruiken bij de zwangere thuis. Wij bieden bij Studio Mama Flow massages aan om je te helpen ontspannen en je lichaam en geest weer in balans te brengen, zodat je weer bewuster je eigen lichaam voelt. We doen dat met aandacht, luisterend naar jouw lichaam. Stuur je ons nog een mailtje (info@studiomamaflow.nl) waarbij staat voor wie en van wie erop de cadeaubon moet komen staan.

85.00

View

Cadeaubon Ontspanningsmassage (1 uur)

De beste manier om je partner, vriendin, buurvrouw even dat momentje rust of hulp bij klachten te geven is een Cadeaubon Ontspanningsmassage! Geheel op maat kijken we wat diegene dan nodig heeft om ontspannen weer terug thuis te komen. Je krijgt de cadeaubon via de mail toegestuurd om deze (eventueel) uit te printen en af te geven. De cadeaubon is een half jaar geldig en te gebruiken in Flowplaza. Wij bieden bij Studio Mama Flow massages aan om je te helpen ontspannen en je lichaam en geest weer in balans te brengen, zodat je weer bewuster je eigen lichaam voelt. We doen dat met aandacht, luisterend naar jouw lichaam. Stuur je ons nog een mailtje (info@studiomamaflow.nl) waarbij staat voor wie en van wie erop de cadeaubon moet komen staan.

65.00

View

Cadeaubon Kraammassage (1 uur)

Er is een kindje geboren! Meestal gaan al de cadeautjes naar de baby maar wat is het fijn voor een pas bevallen moeder om een Cadeaubon voor een Kraammassage te krijgen! Zo belangrijk om deze moeders goed te ondersteunen. Bij een kraammassage kom ik bij haar thuis met mijn massagetafel en speciale kussens zodat ze even helemaal nergens aan hoeft te denken. Deze massage zorgt ervoor dat de moeder wat kan bijkomen van de bevalling zodat ze nadien heerlijk kan (bij)slapen! Wij bieden bij Studio Mama Flow massages aan om je te helpen ontspannen en je lichaam en geest weer in balans te brengen, zodat je weer bewuster je eigen lichaam voelt. We doen dat met aandacht, luisterend naar jouw lichaam.Stuur je ons nog een mailtje (info@studiomamaflow.nl) waarbij staat voor wie en van wie erop de cadeaubon moet komen staan.

90.00

View

Cadeaubon €10,-

Deze bon is voor alles te gebruiken bij Studio Mama Flow: massages, workshops, partnerlessen en ook voor yoga! De cadeaubon is 1 jaar geldig na aanschafdatum. Na je betaling krijg je de cadeaubon via de mail toegestuurd zodat je deze (eventueel) kan printen en afgeven. Stuur je ons nog een mailtje (info@studiomamaflow.nl) waarbij staat voor wie en van wie erop de cadeaubon moet komen staan. Veel plezier met het afgeven!

10.00

View

Cadeaubon €25,-

Deze bon is voor alles te gebruiken bij Studio Mama Flow: massages, workshops, partnerlessen en ook voor yoga! De cadeaubon is 1 jaar geldig na aanschafdatum. Na je betaling krijg je de cadeaubon via de mail toegestuurd zodat je deze (eventueel) kan printen en afgeven. Stuur je ons nog een mailtje (info@studiomamaflow.nl) waarbij staat voor wie en van wie erop de cadeaubon moet komen staan. Veel plezier met het afgeven!

25.00

View

Cadeaubon €50,-

Deze bon is voor alles te gebruiken bij Studio Mama Flow: massages, workshops, partnerlessen en ook voor yoga! De cadeaubon is 1 jaar geldig na aanschafdatum. Na je betaling krijg je de cadeaubon via de mail toegestuurd zodat je deze (eventueel) kan printen en afgeven.Stuur je ons nog een mailtje (info@studiomamaflow.nl) waarbij staat voor wie en van wie erop de cadeaubon moet komen staan. Veel plezier met het afgeven!

50.00

View
Loading, please wait...
Loading, please wait...
Saving......
Saving......